Γάμος στην Κέρκυρα

Αν ψάχνετε έναν επίγειο παράδεισο για να δώσετε άλλο χρώμα και νόημα στο γάμο σας ή στον εορτασμό της μπρούτζινης, αργυρής ή χρυσής επετείου ή ακόμη για το γαμήλιο ταξίδι του μέλιτος, τότε ελάτε στην Κέρκυρα. Το σμαραγδένιο νησί του Ιονίου πελάγους στη Μεσόγειο.

Η Κέρκυρα καλυμμένη με πάνω από 3 εκατομμύρια αειθαλείς ελιές, που ποτίζονται από τις χειμερινές βροχές, ακόμη και κατά τη διάρκεια των θερμών ξηρών καλοκαιριών παραμένει το πιο πράσινο από τα νησιά της Μεσογείου.

Η Κέρκυρα προσφέρει τη δυνατότητα για αστικό γάμο, αγγλικανικό γάμο, ορθόδοξο & καθολικό γάμο καθώς και γάμους άλλων δογμάτων και θρησκειών (π.χ. Εβραϊκό, Προτεσταντικό κλπ).

Οι γάμοι στην Κέρκυρα είναι νομικά σχετικά απλοί δεδομένου ότι είναι ευκολότερο να παντρευτείς στην Ελλάδα. Οι γάμοι είναι νόμιμοι για ζευγάρια από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο (UK), την Ιρλανδία, τηνΑυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το σύνολο της Ευρώπης καθώς και για πολλές άλλες χώρες.

Τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια αλλά και οι Δήμοι και οι εκκλησίες θα σας αντιμετωπίσουν ζεστά με Μεσογειακό ταμπεραμέντο και την παραδοσιακή φιλοξενία των Κερκυραίων. Ο γάμος σας ή η επέτειος θα είναι ονειρική.


Κάβος Πλάζα
Κάβος,
Λευκίμμης,
Κέρκυρα,
Τ.Κ 49080
Τηλ: 26620 61704
www.kavosplaza.gr


Winner 2012 TripAdvisor panoramio φωτογραφία από το ποντικονήσι στην κέρκυρα αεροφωτογραφία απο το τουριστικό θέρετρο του Κάβου

Τιμές και Διαθεσιμότητα
πάσχα,ανάσταση στην κέρκυρα γάμος ορθόδοξος,πολιτικός στην κέρκυρα


Click for Κέρκυρα, Ελλάδα Forecast